Passa al contingut principal

Darrera Ruta Cultural 2016

Ahir, diumenge 18, vam realitzar la darrera sortida del cicle Rutes Culturals 2016 que ofereix l'Ajuntament d'Arenys de Mar mitjançant l'Oficina d'Informació Turística.

Aquest projecte ha programat prop de 11 rutes durant tot l'any, totes realitzades en diumenge i de manera totalment gratuita. El cicle el formaven 5 rutes de temàtiques diferents: El cementiri de Sinera, Arenys: Historia i Tradicions, Arenys Indiana, El Port d'Arenys i, la sortida triada per tancar el cicle, Arenys de Lletres.

Amb un grup de dotze persones, molts d'ells repetidors d'altres rutes, vam endinsar-nos en la visió d'Arenys de Mar que de diferents escriptors de la literatura catalana van deixar per escrit en alguna ocasió. Junts vam poder llegir les descripcions directament dels llibres i ho vam comparar amb la realitat tot visitant els mateixos espais. Una ruta que salta del llibre a la realitat i de la realitat al llibre constantment!

Al final, com sempre, una bona estona de prop de 2 hores, on vam riure, compartir experiències i gaudir de la vila (Tió inclòs!).

Moltes gràcies a tots per participar tan activament de la visita!

Les Rutes Culturals 2016 tanquen per descansar, agafar forces i pensar noves propostes i activitats. 
Volem agrair a totes les persones que durant l'any han vingut a compartir experiències i paisatges amb nosaltres així com a l'Ajuntament d'Arenys de Mar i els encarregats de l'Oficina d'Informació Turística per confiar en nosaltres pel disseny i realització d'aquestes rutes.

Esperem retrobar-nos amb vosaltres al 2017!Comentaris

Els més visitats

Presentació de la Ruta Combinada: Castell Jalpí / Indians a Arenys de Mar

El dijous 25 de febrer vam presentar un nou producte de turisme cultural que vol dinamitzar l'activitat de les viles d'Arenys de Mar i Arenys de Munt. Una ruta combinada que permet visitar un emplaçament únic com és el Castell Jalpí d'Arenys de Munt i un passeig per descobrir el llegat indià de la vila d'Arenys de Mar, tot en un sol dia.


Aquesta iniciativa surt de la col·laboració entre Sinera Cultura i l'empresa Espais amb Història. Portem temps treballant i planificant una una acció conjunta que finalment s'ha materialitzat en el producte que vam presentar dijous.

L'acte era privat i van assistir representants polítics de diferents viles de la zona, regidors i tècnics de Cultura, Promoció Econòmica i Turisme, professionals de l'àmbit del turisme-cultural i mitjans de comunicació.
La presentació va anar a càrrec d' Octavi Anoro, cap de Relacions Corporatives i Marketing del grup Serhs, Juan Carlos Reigosa, responsable de Sinera Cultura i Meritxell…

Al abril... Ruta de llibres!

El diumenge 16 d'abril es donava el tret de sortida al cicle de Rutes Culturals 2017 a Arenys de Mar, un any més Sinera Cultura és la responsable de realitzar aquestes sortides organitzades des de l'Oficina d'Informació Turística de la vila.
I en un ambient festiu i amb Sant Jordi a tocar de calendari, no podem començar el cicle d'un altre manera que realitzant la ruta ARENYS DE LLETRES. El recorregut pels escriptors que han fet servir Arenys com a punt d'inspiració per les seves obres. Un passeig carregat de paisatges, llibres, descripcions i curiositats!
Motes gràcies a tots els assistents!!
El cicle de RUTES CULTURALS A ARENYS DE MAR 2017 us proposa una sortida mensual, amb temàtiques diferents, fins el desembre. Podeu trobar més informació, com fer inscripció i les properes dates en aquest enllaç. Rutes 2017 - Arenys de Mar

Ruta al Port d'Arenys.

Aquest mes de juliol, dins del cicle RUTES CULTURALS organitzada per l'OFICINA DE TURISME D'ARENYS DE MAR, tocaba ruta a un dels llocs més especials d'Arenys, el Port de Pesca.
Un grup força nombrós va desafiar directament al sol i la calor per endinsar-se amb nosaltres en una ruta plena d'història, tradició i actualitat.
Les arts de pesca, les embarcacions, la subhasta del peix, arts majors i arts menors... dues hores bones per descobrir el Port d'Arenys!
Com sempre, volem donar les gràcies a tots els visitants i, en especial, aquells que repeteixen i repeteixen i repeteixen... per nosaltres ja són més que visitants, són companys de Ruta!

RUTES CULTURALS D'ARENYS DE MAR
Propera Ruta: CEMENTIRI DE SINERA Data i Hora: Diumenge 21 d'agost. 11h Inscripcions:
Telèfon: 937957039 Email: turisme@arenysdemar.cat