Passa al contingut principal

Ruta Indiana per acomiadar el cicle Rutes Culturals 2015


El passat diumenge 13 de desembre vam realitzar la Ruta Indiana a Arenys de Mar, una ruta, aquesta vegada, molt especial.
Amb la temàtica dels indians i acompanyat de un bon número de gent el diumenge vam acomiadar el cicle de Rutes Culturals 2015 organitzat per l'Oficina de Turisme d'Arenys de Mar i realitzat per Sinera Cultura.
D'aquesta manera es posava fi a un any farcit d'activitats (més d'una vintena) i amb una assistència de gairebé 500 persones que van voler conèixer els diferents aspectes que ofereix la vila d'Arenys de Mar: la seva cultura, el port, el cementiri de Sinera, la seva literatura, els indians... Cada quinze dies, des del febrer fins aquest diumenge tothom que volia tenia oportunitat d'apropar-se a Arenys de Mar i gaudir d'un passeig guiat totalment gratuït.
Com no podia ser d'un altre manera, aquest diumenge vam gaudir d'un magnífic dia de sol i de totes les aventures d'aquells arenyencs que a finals del s.XVIII i durant el s.XIX van embarcar-se buscant l'aventura i la fortuna al nou món.
Ruta Indiana. 13 de desembre 2015
Des de Sinera Cultura hem gaudit de cada minut d'aquestes rutes, conscients de la responsabilitat d'explicar una vila com és Arenys de Mar a un gruix considerable de visitants. Per nosaltres és un autèntic plaer veure com ruta rera ruta molts repetien experiència amb un somriure a la cara. Podem dir que hem conegut a molta gent i hem fet molts nous amics!
Desitgem que tot aquell que s'ha arribat en algun moment a Arenys a fer una de les Rutes Culturas 2015 hagi gaudit i descobert una vila amb molt a explicar!
Ens tornem a veure aviat per tal de viatjar al passat!

Comentaris

Els més visitats

Presentació de la Ruta Combinada: Castell Jalpí / Indians a Arenys de Mar

El dijous 25 de febrer vam presentar un nou producte de turisme cultural que vol dinamitzar l'activitat de les viles d'Arenys de Mar i Arenys de Munt. Una ruta combinada que permet visitar un emplaçament únic com és el Castell Jalpí d'Arenys de Munt i un passeig per descobrir el llegat indià de la vila d'Arenys de Mar, tot en un sol dia.


Aquesta iniciativa surt de la col·laboració entre Sinera Cultura i l'empresa Espais amb Història. Portem temps treballant i planificant una una acció conjunta que finalment s'ha materialitzat en el producte que vam presentar dijous.

L'acte era privat i van assistir representants polítics de diferents viles de la zona, regidors i tècnics de Cultura, Promoció Econòmica i Turisme, professionals de l'àmbit del turisme-cultural i mitjans de comunicació.
La presentació va anar a càrrec d' Octavi Anoro, cap de Relacions Corporatives i Marketing del grup Serhs, Juan Carlos Reigosa, responsable de Sinera Cultura i Meritxell…

Al abril... Ruta de llibres!

El diumenge 16 d'abril es donava el tret de sortida al cicle de Rutes Culturals 2017 a Arenys de Mar, un any més Sinera Cultura és la responsable de realitzar aquestes sortides organitzades des de l'Oficina d'Informació Turística de la vila.
I en un ambient festiu i amb Sant Jordi a tocar de calendari, no podem començar el cicle d'un altre manera que realitzant la ruta ARENYS DE LLETRES. El recorregut pels escriptors que han fet servir Arenys com a punt d'inspiració per les seves obres. Un passeig carregat de paisatges, llibres, descripcions i curiositats!
Motes gràcies a tots els assistents!!
El cicle de RUTES CULTURALS A ARENYS DE MAR 2017 us proposa una sortida mensual, amb temàtiques diferents, fins el desembre. Podeu trobar més informació, com fer inscripció i les properes dates en aquest enllaç. Rutes 2017 - Arenys de Mar

Ruta al Port d'Arenys.

Aquest mes de juliol, dins del cicle RUTES CULTURALS organitzada per l'OFICINA DE TURISME D'ARENYS DE MAR, tocaba ruta a un dels llocs més especials d'Arenys, el Port de Pesca.
Un grup força nombrós va desafiar directament al sol i la calor per endinsar-se amb nosaltres en una ruta plena d'història, tradició i actualitat.
Les arts de pesca, les embarcacions, la subhasta del peix, arts majors i arts menors... dues hores bones per descobrir el Port d'Arenys!
Com sempre, volem donar les gràcies a tots els visitants i, en especial, aquells que repeteixen i repeteixen i repeteixen... per nosaltres ja són més que visitants, són companys de Ruta!

RUTES CULTURALS D'ARENYS DE MAR
Propera Ruta: CEMENTIRI DE SINERA Data i Hora: Diumenge 21 d'agost. 11h Inscripcions:
Telèfon: 937957039 Email: turisme@arenysdemar.cat