Passa al contingut principal

Ruta Miralls Tèrbols. 24 d'octubre de 2015


Dissabte 24 amb motiu del 20 aniversari de la mort de l'escriptor arenyenc Lluís Ferran de Pol vam realitzar una ruta literària inspirada en el seu llibre "Miralls Tèrbols", publicat l'any 1967.


Un viatge al Mareny (nom sota el que s'amaga Arenys de Mar a la narració) durant els anys 20, en plena dictadura del General Primo de Rivera i amb un projecte gran i ambiciós que posarà a prova a tots els personatges del llibre; la construcció del port.
La ruta, que va durar un parell d'hores, va presentar les trames, els personatges i va realitzar un anàlisi d'una de les obres més destacable de la producció de Lluís Ferran de Pol.
Vam tenir el luxe d'estar acompanyats per la figura de Josep-Vicent Garcia Rafi, doctor en Filologia Catalana i estudiós de l'obra de Ferran de Pol. Tot un honor per nosaltres.

Ruta Miralls Tèrbols - 24 d'octubre de 2015
 Activitat organitzada per la Bilbioteca Municipal Pare Fidel Fita i l'Ajuntament d'Arenys de Mar. El disseny i realització de la ruta va ser de Sinera Cultura. 
El mateix dissabte es va projectar al Teatre Principal l'adaptació teatral creada per Jordi Pons de Miralls Tèrbols i que va ser enregistrada i muntada per Ràdio Arenys. 

Comentaris

Els més visitats

Presentació de la Ruta Combinada: Castell Jalpí / Indians a Arenys de Mar

El dijous 25 de febrer vam presentar un nou producte de turisme cultural que vol dinamitzar l'activitat de les viles d'Arenys de Mar i Arenys de Munt. Una ruta combinada que permet visitar un emplaçament únic com és el Castell Jalpí d'Arenys de Munt i un passeig per descobrir el llegat indià de la vila d'Arenys de Mar, tot en un sol dia.


Aquesta iniciativa surt de la col·laboració entre Sinera Cultura i l'empresa Espais amb Història. Portem temps treballant i planificant una una acció conjunta que finalment s'ha materialitzat en el producte que vam presentar dijous.

L'acte era privat i van assistir representants polítics de diferents viles de la zona, regidors i tècnics de Cultura, Promoció Econòmica i Turisme, professionals de l'àmbit del turisme-cultural i mitjans de comunicació.
La presentació va anar a càrrec d' Octavi Anoro, cap de Relacions Corporatives i Marketing del grup Serhs, Juan Carlos Reigosa, responsable de Sinera Cultura i Meritxell…

Al abril... Ruta de llibres!

El diumenge 16 d'abril es donava el tret de sortida al cicle de Rutes Culturals 2017 a Arenys de Mar, un any més Sinera Cultura és la responsable de realitzar aquestes sortides organitzades des de l'Oficina d'Informació Turística de la vila.
I en un ambient festiu i amb Sant Jordi a tocar de calendari, no podem començar el cicle d'un altre manera que realitzant la ruta ARENYS DE LLETRES. El recorregut pels escriptors que han fet servir Arenys com a punt d'inspiració per les seves obres. Un passeig carregat de paisatges, llibres, descripcions i curiositats!
Motes gràcies a tots els assistents!!
El cicle de RUTES CULTURALS A ARENYS DE MAR 2017 us proposa una sortida mensual, amb temàtiques diferents, fins el desembre. Podeu trobar més informació, com fer inscripció i les properes dates en aquest enllaç. Rutes 2017 - Arenys de Mar

Ruta al Port d'Arenys.

Aquest mes de juliol, dins del cicle RUTES CULTURALS organitzada per l'OFICINA DE TURISME D'ARENYS DE MAR, tocaba ruta a un dels llocs més especials d'Arenys, el Port de Pesca.
Un grup força nombrós va desafiar directament al sol i la calor per endinsar-se amb nosaltres en una ruta plena d'història, tradició i actualitat.
Les arts de pesca, les embarcacions, la subhasta del peix, arts majors i arts menors... dues hores bones per descobrir el Port d'Arenys!
Com sempre, volem donar les gràcies a tots els visitants i, en especial, aquells que repeteixen i repeteixen i repeteixen... per nosaltres ja són més que visitants, són companys de Ruta!

RUTES CULTURALS D'ARENYS DE MAR
Propera Ruta: CEMENTIRI DE SINERA Data i Hora: Diumenge 21 d'agost. 11h Inscripcions:
Telèfon: 937957039 Email: turisme@arenysdemar.cat