Passa al contingut principal

El Sant Pol dels Pescadors passat per aigua!

RUTA: EL SANT POL DELS PESCADORS
SANT POL DE MAR 17 de Setembre de 2016


El passat dissabte 17 de setembre vam sortir de ruta per Sant Pol! Per realitzar concretament la darrera edició de la passejada El Sant Pol dels Pescadors, activitat que ha organitzat l'Ajuntament de Sant Pol de Mar en col·laboració de l'Associació A tot Drap.

La pluja ens va sorprendre a mitja ruta i vam trobar un refugi únic en una de les parades de la visita, la caseta de "la Maquinilla", un espai magnífic just a peu de platja on vam gaudir de l'explicació de la màquina d'arrossegar barques (original de 1932) i de l'espectacle de la pluja sobre el mar i la sorra de la platja.

La gent d'A Tot Drap mostrant els secrets i la història de "la maquinilla". Un espai inesperat al mig de la platja!


Una vegada passada la tempesta vam recuperar el fil i vam acabar, com és habitual en aquestes sortides, fent tots plegats un pica-pica. El restaurant col·laborador aquesta vegada va ser El Centre, un clàssic de la vila.

Les Rutes de Sant Pol s'acomiaden fins l'any vinent. Per nosaltres ha sigut un autèntic plaer realitzar-les!

La millor manera de recuperar-se d'una ruta passada per aigua! Gràcies a tots per assistir!


Comentaris

Els més visitats

Presentació de la Ruta Combinada: Castell Jalpí / Indians a Arenys de Mar

El dijous 25 de febrer vam presentar un nou producte de turisme cultural que vol dinamitzar l'activitat de les viles d'Arenys de Mar i Arenys de Munt. Una ruta combinada que permet visitar un emplaçament únic com és el Castell Jalpí d'Arenys de Munt i un passeig per descobrir el llegat indià de la vila d'Arenys de Mar, tot en un sol dia.


Aquesta iniciativa surt de la col·laboració entre Sinera Cultura i l'empresa Espais amb Història. Portem temps treballant i planificant una una acció conjunta que finalment s'ha materialitzat en el producte que vam presentar dijous.

L'acte era privat i van assistir representants polítics de diferents viles de la zona, regidors i tècnics de Cultura, Promoció Econòmica i Turisme, professionals de l'àmbit del turisme-cultural i mitjans de comunicació.
La presentació va anar a càrrec d' Octavi Anoro, cap de Relacions Corporatives i Marketing del grup Serhs, Juan Carlos Reigosa, responsable de Sinera Cultura i Meritxell…

Al abril... Ruta de llibres!

El diumenge 16 d'abril es donava el tret de sortida al cicle de Rutes Culturals 2017 a Arenys de Mar, un any més Sinera Cultura és la responsable de realitzar aquestes sortides organitzades des de l'Oficina d'Informació Turística de la vila.
I en un ambient festiu i amb Sant Jordi a tocar de calendari, no podem començar el cicle d'un altre manera que realitzant la ruta ARENYS DE LLETRES. El recorregut pels escriptors que han fet servir Arenys com a punt d'inspiració per les seves obres. Un passeig carregat de paisatges, llibres, descripcions i curiositats!
Motes gràcies a tots els assistents!!
El cicle de RUTES CULTURALS A ARENYS DE MAR 2017 us proposa una sortida mensual, amb temàtiques diferents, fins el desembre. Podeu trobar més informació, com fer inscripció i les properes dates en aquest enllaç. Rutes 2017 - Arenys de Mar

Ruta al Port d'Arenys.

Aquest mes de juliol, dins del cicle RUTES CULTURALS organitzada per l'OFICINA DE TURISME D'ARENYS DE MAR, tocaba ruta a un dels llocs més especials d'Arenys, el Port de Pesca.
Un grup força nombrós va desafiar directament al sol i la calor per endinsar-se amb nosaltres en una ruta plena d'història, tradició i actualitat.
Les arts de pesca, les embarcacions, la subhasta del peix, arts majors i arts menors... dues hores bones per descobrir el Port d'Arenys!
Com sempre, volem donar les gràcies a tots els visitants i, en especial, aquells que repeteixen i repeteixen i repeteixen... per nosaltres ja són més que visitants, són companys de Ruta!

RUTES CULTURALS D'ARENYS DE MAR
Propera Ruta: CEMENTIRI DE SINERA Data i Hora: Diumenge 21 d'agost. 11h Inscripcions:
Telèfon: 937957039 Email: turisme@arenysdemar.cat