Ves al contingut principal

Escola Sant Martí a Arenys

Des d'Arenys de Munt els nois i noies de 3er de l'escola Sant Martí ha baixat fins al PORT D'ARENYS DE MAR per fer amb nosaltres la una ruta.

Sortida educativa-Port d'Arenys-Sinera Cultura

Per nosaltres ha sigut un plaer retrobar-nos amb els nens i nenes del centre, ja que fa uns mesos vam realitzar un altre activitat amb ells.

Junts vam visitar el port, descobrir les embarcacions, les Arts de Pesca, les principals captures i les parts que formen les instal·lacions portuàries.

Sortida educativa-Port d'Arenys-Sinera Cultura
Vam poder gaudir dels vaixells de pesca professional molt de prop

Sortida educativa-Port d'Arenys-Sinera Cultura
Les xarxes són l'element essencial del treball al mar


Un matí molt divertit que vam poder completar amb una excitant sortida en barca pel port i a mar obert!

Ep! i encara va quedar una estona per buscar... ullals d'elefant a la platja!!

Sortida educativa-Port d'Arenys-Sinera Cultura
Tots a la platja!

La RUTA AL PORT D'ARENYS és una activitat educativa apte per qualsevol cicle de Primària. Contacteu amb nosaltres per rebre més informació.Comentaris

Els més visitats

Al abril... Ruta de llibres!

El diumenge 16 d'abril es donava el tret de sortida al cicle de Rutes Culturals 2017 a Arenys de Mar, un any més Sinera Cultura és la responsable de realitzar aquestes sortides organitzades des de l'Oficina d'Informació Turística de la vila.
I en un ambient festiu i amb Sant Jordi a tocar de calendari, no podem començar el cicle d'un altre manera que realitzant la ruta ARENYS DE LLETRES. El recorregut pels escriptors que han fet servir Arenys com a punt d'inspiració per les seves obres. Un passeig carregat de paisatges, llibres, descripcions i curiositats!
Motes gràcies a tots els assistents!!
El cicle de RUTES CULTURALS A ARENYS DE MAR 2017 us proposa una sortida mensual, amb temàtiques diferents, fins el desembre. Podeu trobar més informació, com fer inscripció i les properes dates en aquest enllaç. Rutes 2017 - Arenys de Mar

Presentació de la Ruta Combinada: Castell Jalpí / Indians a Arenys de Mar

El dijous 25 de febrer vam presentar un nou producte de turisme cultural que vol dinamitzar l'activitat de les viles d'Arenys de Mar i Arenys de Munt. Una ruta combinada que permet visitar un emplaçament únic com és el Castell Jalpí d'Arenys de Munt i un passeig per descobrir el llegat indià de la vila d'Arenys de Mar, tot en un sol dia.


Aquesta iniciativa surt de la col·laboració entre Sinera Cultura i l'empresa Espais amb Història. Portem temps treballant i planificant una una acció conjunta que finalment s'ha materialitzat en el producte que vam presentar dijous.

L'acte era privat i van assistir representants polítics de diferents viles de la zona, regidors i tècnics de Cultura, Promoció Econòmica i Turisme, professionals de l'àmbit del turisme-cultural i mitjans de comunicació.
La presentació va anar a càrrec d' Octavi Anoro, cap de Relacions Corporatives i Marketing del grup Serhs, Juan Carlos Reigosa, responsable de Sinera Cultura i Meritxell…

Ruta al Port d'Arenys.

Aquest mes de juliol, dins del cicle RUTES CULTURALS organitzada per l'OFICINA DE TURISME D'ARENYS DE MAR, tocaba ruta a un dels llocs més especials d'Arenys, el Port de Pesca.
Un grup força nombrós va desafiar directament al sol i la calor per endinsar-se amb nosaltres en una ruta plena d'història, tradició i actualitat.
Les arts de pesca, les embarcacions, la subhasta del peix, arts majors i arts menors... dues hores bones per descobrir el Port d'Arenys!
Com sempre, volem donar les gràcies a tots els visitants i, en especial, aquells que repeteixen i repeteixen i repeteixen... per nosaltres ja són més que visitants, són companys de Ruta!

RUTES CULTURALS D'ARENYS DE MAR
Propera Ruta: CEMENTIRI DE SINERA Data i Hora: Diumenge 21 d'agost. 11h Inscripcions:
Telèfon: 937957039 Email: turisme@arenysdemar.cat