Durant quinze dies han visitat productors de maduixes, han analitzat el tractament del producte i dels seus derivats i han gaudit d'un menú degustació amb la maduixa com a protagonista dissenyat pel xef Salvador Casaseca del restaurant MOT d'Arenys de Mar.
La delegació, encapçalada pel Director del Departament d'Agricultura i del Secretari de Comerç de la Regió de Batman, van compartir amb nosaltres una visita molt especial al Port d'Arenys, junts vam presenciar i comentar la subhasta del peix a la mateixa llotja del Port d'Arenys.
Els membres de la delegació turca van comprovar de primera mà com el peix d'arenys passa directament del vaixell a la subhasta i d'aquesta al comerciant directament. Un producte de proximitat i qualitat absoluta que van poder valorar en directe. Amb ells vam presenciar com es descarrega el peix, els tipus d'embarcacions, les arts de pesca i el funcionament de l'espectacle que, cada dia, esdevé la subhasta del Port d'Arenys.
Per nosaltres és un plaer participar d'aquestes jornades organitzades per l'Associació Mundus.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada