Passa al contingut principal

Tret de sortida a les Rutes Culturals 2016 d'Arenys de Mar

Ni la pluja ha pogut aturar l'inici del nou cicle de Rutes Culturals que vam començar el diumenge 20 de març. 

Les Rutes Culturals d'Arenys de Mar és una iniciativa impulsada per l'Oficina de Turisme d'Arenys de Mar amb la col·laboració de Sinera Cultura. En total 11 rutes repartides durant tot l'any (una ruta mensual) amb temàtiques diferents per descobrir els diversos aspectes patrimonials que ofereix Arenys de Mar.

Totes les rutes són gratuïtes i és necessari realitzar reserva prèvia ja que les places són limitades.
Es pot reservar plaça trucant a l'Oficina de Turisme d'Arenys de Mar, al telèfon 937957039 o fent un correu a l'adreça turisme@arenysdemar.cat.

Aquest diumenge, malgrat les potents pluges que van caure fins 30 minuts abans d'iniciar-se l'activitat, un petit grup de valents van plantar cara el temps per gaudir d'una passejada comentada al Cementiri de Sinera.



Com a premi, el sol va sortir als pocs minuts d'iniciar-se la ruta i ens va acompanyar tot el matí quedant un matí fantàstic per descobrir tots els secrets d'aquest espai tan emblemàtic.




RUTES CULTURALS D'ARENYS DE MAR

Propera Ruta: El Port d'Arenys: Tradició i Futur.
Data i Hora: Diumenge 27 de març. 11h
Inscripcions:
   Telèfon: 937957039
   Email: turisme@arenysdemar.cat




Comentaris

Els més visitats

Presentació de la Ruta Combinada: Castell Jalpí / Indians a Arenys de Mar

El dijous 25 de febrer vam presentar un nou producte de turisme cultural que vol dinamitzar l'activitat de les viles d'Arenys de Mar i Arenys de Munt. Una ruta combinada que permet visitar un emplaçament únic com és el Castell Jalpí d'Arenys de Munt i un passeig per descobrir el llegat indià de la vila d'Arenys de Mar, tot en un sol dia.


Aquesta iniciativa surt de la col·laboració entre Sinera Cultura i l'empresa Espais amb Història. Portem temps treballant i planificant una una acció conjunta que finalment s'ha materialitzat en el producte que vam presentar dijous.

L'acte era privat i van assistir representants polítics de diferents viles de la zona, regidors i tècnics de Cultura, Promoció Econòmica i Turisme, professionals de l'àmbit del turisme-cultural i mitjans de comunicació.
La presentació va anar a càrrec d' Octavi Anoro, cap de Relacions Corporatives i Marketing del grup Serhs, Juan Carlos Reigosa, responsable de Sinera Cultura i Meritxell…

Al abril... Ruta de llibres!

El diumenge 16 d'abril es donava el tret de sortida al cicle de Rutes Culturals 2017 a Arenys de Mar, un any més Sinera Cultura és la responsable de realitzar aquestes sortides organitzades des de l'Oficina d'Informació Turística de la vila.
I en un ambient festiu i amb Sant Jordi a tocar de calendari, no podem començar el cicle d'un altre manera que realitzant la ruta ARENYS DE LLETRES. El recorregut pels escriptors que han fet servir Arenys com a punt d'inspiració per les seves obres. Un passeig carregat de paisatges, llibres, descripcions i curiositats!
Motes gràcies a tots els assistents!!
El cicle de RUTES CULTURALS A ARENYS DE MAR 2017 us proposa una sortida mensual, amb temàtiques diferents, fins el desembre. Podeu trobar més informació, com fer inscripció i les properes dates en aquest enllaç. Rutes 2017 - Arenys de Mar

Ruta al Port d'Arenys.

Aquest mes de juliol, dins del cicle RUTES CULTURALS organitzada per l'OFICINA DE TURISME D'ARENYS DE MAR, tocaba ruta a un dels llocs més especials d'Arenys, el Port de Pesca.
Un grup força nombrós va desafiar directament al sol i la calor per endinsar-se amb nosaltres en una ruta plena d'història, tradició i actualitat.
Les arts de pesca, les embarcacions, la subhasta del peix, arts majors i arts menors... dues hores bones per descobrir el Port d'Arenys!




Com sempre, volem donar les gràcies a tots els visitants i, en especial, aquells que repeteixen i repeteixen i repeteixen... per nosaltres ja són més que visitants, són companys de Ruta!

RUTES CULTURALS D'ARENYS DE MAR
Propera Ruta: CEMENTIRI DE SINERA Data i Hora: Diumenge 21 d'agost. 11h Inscripcions:
Telèfon: 937957039 Email: turisme@arenysdemar.cat