Passa al contingut principal

Acabem el 2015 amb bones notícies

Últim dia del 2015 i com fa tothom, també estem reflexionant i fent balanç del nostre any. Però a mig balanç ens ha arribat una notícia que ens farà brindar el doble aquesta nit.
Sinera Cultura ha renovat el segell de qualitat SICTED amb el que va ser distingit l'any 2014 i que tindrà vigor tot el 2016.
Recordem que el segell SICTED és una distinció a empreses i entitats de servei turístic promogut per la Secretaria de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias.
El distintiu acredita el compliment dels requisits establerts per una metodologia de treball i organització i reconeix l'esforç i el compromís amb la qualitat i la millora continuada.
Per nosaltres és un orgull superar aquesta renovació i volem agrair l'ajuda dels responsables de la gestió a la nostra zona, el Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona-Maresme, per assistir i informar en tot moment en tot el referent al distintiu.

Nosaltres tanquem l'any molt contents, esperem retrobar-nos amb tots vosaltres!
 Que tingueu un molt feliç any nou!

Comentaris

Els més visitats

L'escola Sant Martí i les rieres.

Un dels elements més característics de la morfologia del Maresme són  les rieres . La importància de la seva funció, malauradament, no sempre s'ha valorat suficientment. El passat dimecres, amb els nens i nenes de 3er de primària de  l'Escola Sant Martí d'Arenys  de Munt vam realitzar la sortida  "Viure sobre rieres"  descobrint aquest paisatge tan propi de la comarca. Vam visitar la monumental bassa de contenció, l'estructura construïda per tal de controlar l'aigua just a l'arribada al poble i vam remuntar la riera de sobirans tot explicant els seus principals elements. Un matí de curiositats i explicacions on els nens i nenes de l'Escola de Sant Martí van poder agafar consciència de la funció, importància i singularitat de les rieres del Maresme. Viure sobre rieres  és la proposta dels serveis didàctics de Sinera Cultura per escoles i institus.  Per més informació  contacteu amb nosaltres.

Al abril... Ruta de llibres!

El diumenge 16 d'abril es donava el tret de sortida al cicle de Rutes Culturals 2017 a Arenys de Mar, un any més Sinera Cultura és la responsable de realitzar aquestes sortides organitzades des de l'Oficina d'Informació Turística de la vila. I en un ambient festiu i amb Sant Jordi a tocar de calendari, no podem començar el cicle d'un altre manera que realitzant la ruta ARENYS DE LLETRES. El recorregut pels escriptors que han fet servir Arenys com a punt d'inspiració per les seves obres. Un passeig carregat de paisatges, llibres, descripcions i curiositats! 16/04/2017 Motes gràcies a tots els assistents!! El cicle de RUTES CULTURALS A ARENYS DE MAR 2017 us proposa una sortida mensual, amb temàtiques diferents, fins el desembre. Podeu trobar més informació, com fer inscripció i les properes dates en aquest enllaç. Rutes 2017 - Arenys de Mar

Presentació de la Ruta Combinada: Castell Jalpí / Indians a Arenys de Mar

El dijous 25 de febrer vam presentar un nou producte de turisme cultural que vol dinamitzar l'activitat de les viles d'Arenys de Mar i Arenys de Munt. Una ruta combinada que permet visitar un emplaçament únic com és el Castell Jalpí d'Arenys de Munt i un passeig per descobrir e l llegat indià de la vila d'Arenys de Mar , tot en un sol dia. Aquesta iniciativa surt de la col·laboració entre Sinera Cultura i l'empresa Espais amb Història . Portem temps treballant i planificant una una acció conjunta que finalment s'ha materialitzat en el producte que vam presentar dijous. L'acte era privat i van assistir representants polítics de diferents viles de la zona, regidors i tècnics de Cultura, Promoció Econòmica i Turisme, professionals de l'àmbit del turisme-cultural i mitjans de comunicació. La presentació va anar a càrrec d' Octavi Anoro, cap de Relacions Corporatives i Marketing del grup Serhs, Juan Carlos Reigosa, responsab