Passa al contingut principal

Inauguració de l'exposició "Jo sóc d'una petita terra. 30 anys de la mort de Salvador Espriu".

El proper divendres 6 de febrer tornen les exposicions a la Sala d'exposicions del Centre Cultural Calisay. 
Enguany s'inicia el cicle amb una molt especial.Ara fa trenta anys de la mort de Salvador Espriu i Castelló (1913-1985). Durant tot el mes de febrer podem gaudir a la sala d'una mostra comissariada per Julià Guillamon, on es vol fer viva la memòria d'Espriu a Arenys de Mar.
"Jo sóc d'una petita terra. 30 anys de la mort de Salvador Espriu" fa un recorregut pels seus origens, el naixement de Sinera, la seva obra i l'evolució de la seva pròpia imatge pública. Una exploració en l'univers del escriptor on han col·laborat la família Bonet-Espriu, el Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona, la Fundació Ricard Salvat i el Centre Espriu.
Una cita única per apropar-se a la figura de Salvador Espriu.
La inauguració es farà el dia 6 de febrer a les 20h.

Horari d'exposició
Jo sóc d'una petita terra. 30 anys de la mort de Salvador Espriu
Del 6 de febrer al 1 de març de 2015
Divendres: 18h a 20:30h
Dissabtes i diumenges: de 11h a 13h i de 18h a 20:30h

Comentaris

Els més visitats

Presentació de la Ruta Combinada: Castell Jalpí / Indians a Arenys de Mar

El dijous 25 de febrer vam presentar un nou producte de turisme cultural que vol dinamitzar l'activitat de les viles d'Arenys de Mar i Arenys de Munt. Una ruta combinada que permet visitar un emplaçament únic com és el Castell Jalpí d'Arenys de Munt i un passeig per descobrir el llegat indià de la vila d'Arenys de Mar, tot en un sol dia.


Aquesta iniciativa surt de la col·laboració entre Sinera Cultura i l'empresa Espais amb Història. Portem temps treballant i planificant una una acció conjunta que finalment s'ha materialitzat en el producte que vam presentar dijous.

L'acte era privat i van assistir representants polítics de diferents viles de la zona, regidors i tècnics de Cultura, Promoció Econòmica i Turisme, professionals de l'àmbit del turisme-cultural i mitjans de comunicació.
La presentació va anar a càrrec d' Octavi Anoro, cap de Relacions Corporatives i Marketing del grup Serhs, Juan Carlos Reigosa, responsable de Sinera Cultura i Meritxell…

Al abril... Ruta de llibres!

El diumenge 16 d'abril es donava el tret de sortida al cicle de Rutes Culturals 2017 a Arenys de Mar, un any més Sinera Cultura és la responsable de realitzar aquestes sortides organitzades des de l'Oficina d'Informació Turística de la vila.
I en un ambient festiu i amb Sant Jordi a tocar de calendari, no podem començar el cicle d'un altre manera que realitzant la ruta ARENYS DE LLETRES. El recorregut pels escriptors que han fet servir Arenys com a punt d'inspiració per les seves obres. Un passeig carregat de paisatges, llibres, descripcions i curiositats!
Motes gràcies a tots els assistents!!
El cicle de RUTES CULTURALS A ARENYS DE MAR 2017 us proposa una sortida mensual, amb temàtiques diferents, fins el desembre. Podeu trobar més informació, com fer inscripció i les properes dates en aquest enllaç. Rutes 2017 - Arenys de Mar

Ruta al Port d'Arenys.

Aquest mes de juliol, dins del cicle RUTES CULTURALS organitzada per l'OFICINA DE TURISME D'ARENYS DE MAR, tocaba ruta a un dels llocs més especials d'Arenys, el Port de Pesca.
Un grup força nombrós va desafiar directament al sol i la calor per endinsar-se amb nosaltres en una ruta plena d'història, tradició i actualitat.
Les arts de pesca, les embarcacions, la subhasta del peix, arts majors i arts menors... dues hores bones per descobrir el Port d'Arenys!
Com sempre, volem donar les gràcies a tots els visitants i, en especial, aquells que repeteixen i repeteixen i repeteixen... per nosaltres ja són més que visitants, són companys de Ruta!

RUTES CULTURALS D'ARENYS DE MAR
Propera Ruta: CEMENTIRI DE SINERA Data i Hora: Diumenge 21 d'agost. 11h Inscripcions:
Telèfon: 937957039 Email: turisme@arenysdemar.cat